Schoonmaakbedrijf Van Iersel

Schoonmaakbedrijf voor de regio Eindhoven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
06-22971845

Glazenwasser Nuenen

Schoonmaakbedrijf Van Iersel biedt u graag een deskundige glazenwasser in omgeving Nuenen. Wij werken naast Nuenen ook in Geldrop, Eindhoven en Son en Breugel. Wij zijn een familiebedrijf en gaan zeer betrokken en flexibel te werk. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een uitstekende reputatie hebben.

Glazenwasser in omgeving Nuenen voor glasbewassing en gevelreiniging

Als u wilt dat uw bedrijf een mooie uitstraling heeft, is glasbewassing en gevelreiniging erg belangrijk. Schone ramen en een schone gevel zorgen ervoor dat uw bedrijf er aantrekkelijk uitziet. Dit is fijn voor uw personeel, maar ook voor uw klanten. In het gunstigste geval weet u zelfs meer klanten te lokken. Een glazenwasser van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in omgeving Nuenen kan voor u zowel de ramen als de gevel schoonmaken. In principe hoeft u de gevel niet zo vaak te reinigen als de ramen. Als dit moet gebeuren, is het echter efficiënter en ook kostenbesparend als u de twee diensten combineert. U kunt ons inschakelen voor periodiek onderhoud waarbij wij beiden voor u verzorgen.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over diensten van onze glazenwasser in omgeving Nuenen of graag vrijblijvend een offerte zou krijgen, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 06-2297 1845.


In de regio:

Glazenwasser Geldrop | Zonnepanelen laten reinigen | Kantoren schoonmaken | Onderhoud van traphallen | Kantoren schoonmaken Eindhoven

 

Wat onze klanten zeggen:

“Schoonmaakbedrijf van Iersel houdt ons bedrijf keurig schoon. De kantoorruimtes 1 keer per week, de showroom 2 keer per week. Ze houden ook de trappenhal bij en ze wassen regelmatig de ramen. Je staat er eigenlijk niet bij stil omdat het werk onopvallend wordt gedaan en er nooit klachten zijn. Wij hebben voor van Iersel gekozen vanwege het vertrouwen dat ze uitstralen. Ze werken in kleine teams en er zijn weinig personeelswisselingen. De nadruk op personeel screening was voor ons, vanwege het werk dat hier gedaan wordt, een belangrijke overweging. We zijn al jaren trouwe klant.

Bedankt voor de altijd perfecte service,
Karel J.

 

“Ons bedrijf is erg veranderlijk en het werk is onregelmatig. Soms werken we ‘s avonds lang door, ook kan ons kantoor extra druk zijn in het weekend, vooral als we met een project tegen een deadline werken. We kunnen gedurende zulke omstandigheden niet gestoord worden door schoonmaak werkzaamheden. Schoonmaakbedrijf van Iersel doet niet moeilijk als er veranderingen in het schoonmaak schema moeten worden aangebracht. Die flexibiliteit is goud waard. Dat was met ons vorige schoonmaakbedrijf een voordurend probleem. Verder is alles altijd goed schoon en ruikt fris.”

De groeten aan het hele team,
Bart S.

 


 

Hoogwerker-kl