Schoonmaakbedrijf Van Iersel

Schoonmaakbedrijf voor de regio Eindhoven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
06-22971845

Schoonmaakwerk Eindhoven

Zoekt u een geschikt schoonmaakbedrijf voor schoonmaakwerk in Eindhoven? Kies dan voor de diensten van Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Geldrop. Wij zijn een solide en vertrouwde onderneming die een uitstekende reputatie heeft in Eindhoven, Geldrop, Nuenen en Son en Breugel.  Wij werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven, kerken en instellingen.

Vakbekwaam personeel voor schoonmaakwerk in Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Van Iersel staat bekend om het vakbekwame personeel. Al ons personeel is goed opgeleid en beschikt over een VCA Leidinggevende Hoogwerker Certificaat. Bovendien heeft iedereen veel ervaring op het gebied van schoonmaakwerk in omgeving Eindhoven. Ieder teamlid heeft een eigen specialisatie. Wilt u graag uw kantoor laten schoonmaken door ons personeel? Dan is het prettig om te weten dat al onze medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben en goed te vertrouwen en integer zijn. Wij kunnen als klein bedrijf goed borg staan voor de integriteit van ons personeel.

Eerder uitgevoerde projecten

Als u benieuwd bent wat voor schoonmaakwerk wij al eerder hebben afgeleverd in omgeving Eindhoven, kunt u foto’s van onze projecten bekijken. Wilt u nog meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-2297 1845. Wij kunnen ook vrijblijvend een analyse doen van uw project en een offerte opstellen. 

In de regio:

Specialistische reiniging | Schoonmaakbedrijf Eindhoven | Calamiteitenschoonmaak Eindhoven | Schoonmaakwerk Geldrop | Schoonmaakbedrijf Geldrop

 

Wat onze klanten zeggen:

“Schoonmaakbedrijf van Iersel houdt ons bedrijf keurig schoon. De kantoorruimtes 1 keer per week, de showroom 2 keer per week. Ze houden ook de trappenhal bij en ze wassen regelmatig de ramen. Je staat er eigenlijk niet bij stil omdat het werk onopvallend wordt gedaan en er nooit klachten zijn. Wij hebben voor van Iersel gekozen vanwege het vertrouwen dat ze uitstralen. Ze werken in kleine teams en er zijn weinig personeelswisselingen. De nadruk op personeel screening was voor ons, vanwege het werk dat hier gedaan wordt, een belangrijke overweging. We zijn al jaren trouwe klant.

Bedankt voor de altijd perfecte service,
Karel J.

 

“Ons bedrijf is erg veranderlijk en het werk is onregelmatig. Soms werken we ‘s avonds lang door, ook kan ons kantoor extra druk zijn in het weekend, vooral als we met een project tegen een deadline werken. We kunnen gedurende zulke omstandigheden niet gestoord worden door schoonmaak werkzaamheden. Schoonmaakbedrijf van Iersel doet niet moeilijk als er veranderingen in het schoonmaak schema moeten worden aangebracht. Die flexibiliteit is goud waard. Dat was met ons vorige schoonmaakbedrijf een voordurend probleem. Verder is alles altijd goed schoon en ruikt fris.”

De groeten aan het hele team,
Bart S.

 


 

Hoogwerker-kl